€ 25,95
€ 21,54
(€ 43,08 / 100 ml)
Bespaar 17% (€ 4,41)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 31/07/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Herbalgem Cologem Complex Bio

Door de associatie van 3 knoppen- en bladerenextracten met 4 andere extracten helpt Cologem de intestinale barriere te herstellen door in te werken op de oorzaak van de problemen.

De actieve bestanddelen van Cologem zijn vijgenboom, rozemarijn en zilverspar.

Indicatie

De actieve bestanddelen van Cologem

Zilverspar, rijk aan quercetine, vertoont en analogie tussen zijn naalden en de darmvlokken of villi van de darmwand.

Rozemarijn, dat traditioneel gebruikt wordt om de toxines uit het lichaam to verwijderen, oefent een positieve invloed uit op de leverfuntie.

De synergie tussen vijgenboom en kalmoes, een waterplant die gebruikt wordt in lagunes om haar zuiverende eigenschappen, beïnvloedt het centrale zenuwstelsel at de spijsvertering coördineert.

De antioxidante werking van Curcuma en de rijkdom aan flavonoïden van Propolis en Galanga bevorderen de leniging van de intestinale omgeving.

Ingrediënten Herbalgem Cologem Complex Bio

Associatie van de knoppen en jonge bladeren van zilverspar, rozemarijn en vijgenboom en van extracten van kalmoes, curcuma, galanga en propolis.
Herbalgem Cologem Complex Bio 50 ml
€ 25,95
€ 21,54
(€ 43,08 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Herbalgem cologem complex bio

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  J'ai depuis de nombreuses années des crises suite à un colon irritable et je me trouve très bien de Cologem qui à la longue parvient à calmer les douleurs et a rétablir l'équilibre
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Herbalgem Cologem is een geconcentreerd middel van biologische teelt.Het werkt zeer goed in op de samenstelling van uw DNA.Op een nuchtere maag geeft het een beste resultaat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  stilt de darmpijnen voor een stuk, zorgt wel voor iets meer winderigheid... aangenaam kruidensupplement die wel effect heeft, ben wel tevreden aangezien het geen medicijn is en wel helpt

Herbalgem Cologem Complex Bio kopen

Je kan Herbalgem Cologem Complex Bio van het merk Herbalgem, geproduceerd door HERBALGEM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Gemmotherapie
Vitamines & Voedingssupplementen > Kurkuma