€ 32,00
€ 28,80
Bespaar 10% (€ 3,20)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Be-Life Tryptophane 200 mg

Eiwitten zijn ketens van aminozuren. Ze vormen de basis van structuren in het lichaam zoals nagels, haren, beenderen, pezen, ligamenten, spieren en organen maar ze liggen ook aan de basis van functionele stoffen zoals enzymen, hormonen, antilichamen, transporteiwitten...
De zogenaamde "essentiële" aminozuren kunnen niet door het organisme worden aangemaakt en moeten dus via voeding ingenomen worden.
De zogenaamde "niet-essentiële" aminozuren kunnen door het organisme worden geproduceerd.

Waarom aminozuren?
Aminozuren zijn van kapitaal belang in ons lichaam.
In de praktijk blijkt dat veel eiwitten niet alle essentiële aminozuren bevatten. Regelmatig ontbreken er één of meerdere.
De voedings balans kan worden aangevuld door de inname van andere eiwitbronnen die de ontbrekende bevatten of door de inname van voedingssupplementen.

Indicatie

Essentieel Aminozuur

Gebruik van Be-Life Tryptophane 200 mg

1-4 caps. /dag max.

Ingrediënten Be-Life Tryptophane 200 mg

L-Tryptofaan : 200 mg
Be-Life Tryptophane 200 mg 180 capsules
€ 32,00
€ 28,80

Laatste reviews en ervaringen met Be-life tryptophane 200 mg

Schrijf een review
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Werkt goed op stress, geen effect op de slaap. Geen bijwerkingen. Ik ben begonnen met een lagere dosering dan aanbevolen en blijf erop zitten. Een ander (65) verbeterde niet.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, ik neem een capsule elke ochtend gedurende enkele maanden en ik voel een echt verschil in mijn stemming. Ik breng ook betere nachten door
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had reeds enkele jaren slaapproblemen. Ik werd gemiddeld 6 tot 8 keer per nacht wakker. Sinds enkele maanden neem ik 2 tabletjes Tryptophane voor het slapen gaan en ik slaap nu door tot 7u in de ochtend.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een goede product met goede prijs-kwaliteitsverhouding, ik ben tevreden, anders had ik het niet opnieuw besteld, bovendien is het tijdig geleverd, ik heb het zeer snel ontvangen, in minder dan 48u had ik het ontvangen :)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd me aangeraden als natuurlijk/homeopathisch hulpmiddel om beter te slapen. Toen ik het opzocht op het internet, vond ik daar ook terug dat het geadviseerd wordt als antidepressivum. Ik gebruik het nu 2 weken, en ik slaap beter, maar of dit komt door dit product of door het idee dat ik beter 'moet' slapen nu, is me nog niet helemaal duidelijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  we nemen dit product nu reeds drie maanden, en onze kinderen zijn nog niet ziek geweest omdanks dat in de klas er al heel veel zieken zijn we zijn zeer tevreden
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb geen enkele bijwerking of neveneffect van dit produkt. Ik voel mij al een beetje beter dus ga het zeker verder blijven nemen. Ik neem er 2 s avonds.

Be-Life Tryptophane 200 mg kopen

Je kan Be-Life Tryptophane 200 mg van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life - Zenuwstelsel of via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie > Capsules