Winnaar Webshop Awards Belgium 2019-2020 in de categorie Health & Wellness

Of gebruik ons contactformulier voor persoonlijk advies.

Levering in België

 • Levering aan huis - Gratis vanaf € 39
  Gratis levering vanaf € 39 aan huis of op kantoor.
 • Levering via een afhaalpunt - Gratis vanaf € 39
  Gratis levering vanaf € 39 in meer dan 3.000 afhaalpunten.

Alternatieve geneeskunde

In de categorie Alternatieve Geneeskunde vindt u allerlei soorten natuurlijke remedies gebaseerd op homeotherapie en aromatherapie. We bieden een gamma aan essentiële oliën op basis van planten of Bachbloesems die voor ontspanning kunnen zorgen. Maar ook hygiënische producten zoals badoliën, of een variëteit aan natuurlijke soorten thee. Laat u verrassen en ontdek hier de wereld van de natuurlijke gezondheid. 

Biologisch en natuurlijk

Een beschadigde huid, een uitputtende levensstijl, een vervuilde omgeving : zoveel redenen die het welzijn en de balans van ieder van ons kunnen verstoren. Biologische en natuurlijke producten kunnen dan een oplossing zijn in de zoektocht naar verloren rust en kalmte. In de categorie Alternatieve Geneeskunde geven we u de mogelijkheid om te genieten van de geschenken die de natuur biedt in de vorm van verschillende biologische en natuurlijke producten, aangepast aan ieder van ons. 

Alternatieve geneeskunde

Populaire producten

Alle producten bekijken

Reviews

 • Herbalgem Berkensap Detox Bio

  Klant Daphne gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  Een goeie detox kuur

  Ik gebuik deze voor de zomer en voor de winterperiode dus 2x in het jaar,ik gebruik dit om mijn lichaam te ontgiften en na iedere kuur voel ik mij beter :-) Ik doe s'morgens een lepel in een groot glas water,ik vind het een raar smaakje mr blij met het resultaat erna van deze kuur

 • Bach Bloesem No 18 Impatiens

  Klant Carine gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  goed tegen ongeduld

  Deze bach bloesem helpt enorm bij zenuwachtigheid en ongeduld. Daar deze eigenschaapen (zenuwachtig, ongeduld enz ) enorm op lever werken is deze bloesem ook een balsem voor de lever. Ik persoonlijk neem de druppels rechtstreeks op de mond ipv op te lossen in water.

Best verkocht voor Fytotherapie

Alle producten bekijken

Best verkocht voor Bach Bloesem

Alle producten bekijken

Best verkocht voor Gemmotherapie

Alle producten bekijken