Kies uw taal
Winnaar Webshop Awards Belgium 2019-2020 in de categorie Health & Wellness

Of gebruik ons contactformulier voor persoonlijk advies.

Levering in België

 • Levering aan huis - Gratis vanaf € 39
  Gratis levering vanaf € 39 aan huis of op kantoor met bpost of DPD.
 • Levering via een afhaalpunt - Gratis vanaf € 39
  Gratis levering vanaf € 39 in meer dan 3.000 afhaalpunten.

Alternatieve geneeskunde

In de categorie Alternatieve Geneeskunde vindt u allerlei soorten natuurlijke remedies gebaseerd op homeotherapie en aromatherapie. We bieden een gamma aan essentiële oliën op basis van planten of Bachbloesems die voor ontspanning kunnen zorgen. Maar ook hygiënische producten zoals badoliën, of een variëteit aan natuurlijke soorten thee. Laat u verrassen en ontdek hier de wereld van de natuurlijke gezondheid. 

Biologisch en natuurlijk

Een beschadigde huid, een uitputtende levensstijl, een vervuilde omgeving : zoveel redenen die het welzijn en de balans van ieder van ons kunnen verstoren. Biologische en natuurlijke producten kunnen dan een oplossing zijn in de zoektocht naar verloren rust en kalmte. In de categorie Alternatieve Geneeskunde geven we u de mogelijkheid om te genieten van de geschenken die de natuur biedt in de vorm van verschillende biologische en natuurlijke producten, aangepast aan ieder van ons. 

Alternatieve geneeskunde

Populaire producten

Alle producten bekijken

Reviews

 • Healing Herbs White Chestnut

  Klant Ronny gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  Subtiele ondersteuning

  Er worden veel vragen gesteld bij de effectieve werking van de Bachbloesem. Veel sceptici en tegelijk veel aanhangers. Ik stel me geen vragen over hoe het werkt. Ik ervaar gewoon dàt het werkt. Bachbloesems helpen mij reeds vele jaren op subtiele wijze en deze White Chestnut is een erg gewaardeerd middel bij gepieker en steeds terugkerende kwellende gedachten. Wij gebruiken de druppels steeds puur.

 • Healing Herbs Rock Water

  Klant Ronny gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  Helend water

  Er worden veel vragen gesteld bij de effectieve werking van de Bachbloesem. Veel sceptici en tegelijk veel aanhangers. Ik stel me geen vragen over hoe het werkt. Ik ervaar gewoon dàt het werkt. Bachbloesems helpen mij reeds vele jaren op subtiele wijze en deze Rock Water is een erg gewaardeerd middel in onze apotheek. Wij gebruiken de druppels steeds puur.

Best verkocht voor Fytotherapie

Alle producten bekijken

Best verkocht voor Bach Bloesem

Alle producten bekijken

Best verkocht voor Gemmotherapie

Alle producten bekijken