Ymea Platte Buik Duo 2x60 Tabletten

€ 47,90
€ 32,90
Bespaar 31% (€ 15,00)
Op voorraad
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Ymea Platte Buik Duo

Ymea Platte Buik is een voedingssupplement op basis van de natuurlijke bestanddelen, zoals Dioscorea, dat helpt bij de verschijnselen van de menopauze zoals opvliegers, (nachtelijk) transpireren en stemmingswisselingen. Groene thee en Spaanse peper in deze formulering zorgen voor een gewicht in balans. Venkel en Malrove bevorderen de spijsvertering en helpen om darmgassen af te voeren die zorgen voor een opgeblazen gevoel en voor een bredere taille. Door zijn relaxerende eigenschappen, zorgt malrove voor een rustige slaap.

Indicatie

Dankzij de speciale formule heeft Ymea Platte Buik een drievoudige werking:
- Helpt bij overgangsverschijnselen (Dioscorea villosa);
- Helpt om een opgeblazen gevoel te voorkomen (Foeniculum vulgare, Marrubium vulgare)waardoor de buik platter wordt;
- Helpt om een gezond gewicht te behouden (Camellia sinensis, Capsicum annuum).

Gebruik van Ymea Platte Buik Duo

2 tabletten per dag, onmiddellijk na de hoofdmaaltijd met een glas water innemen. De ondersteuning die Ymea Platte Buik biedt bij overgangsverschijnselen treedt geleidelijk op en is na een aantal weken optimaal. Het veranderingsproces in het lichaam is tijdens de overgang continu. Daarom wordt aanbevolen Ymea Platte Buik dagelijks te gebruiken indien u de overgangsverschijnselen optimaal wilt helpen verminderen.

Ingrediënten Ymea Platte Buik Duo

Vulstoffen (maltodextrine, microkristallijne cellulose), Extract van groene thee (Camellia sinensis (L.) Kuntze), Extract van venkel (Foeniculum vulgare Mill.), Extract van malrove (Marrubium vulgare L.), Extract van wilde yam (Dioscorea villosa L.), Extract van Spaanse peper (Capsicum annuum L.), Antiklontermiddelen (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat), Glansmiddelen(hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose), Middellange keten triglyceriden, Kleurstoffen (titaandioxide, geel ijzeroxide, zwart ijzeroxide, rood ijzeroxide).

Waarschuwing

De aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
Ymea Platte Buik Duo 2x60  Tabletten
€ 47,90
€ 32,90

Laatste reviews en ervaringen met Ymea platte buik duo

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Het product Ymea platte buik geeft al vrij snel resultaat. Het opgeblazen gevoel is na enkele dagen reeds verdwenen. De rest volgt hopelijk ook vrij snel.

Ymea Platte Buik Duo kopen

Je kan Ymea Platte Buik Duo van het merk Ymea, geproduceerd door OMEGA WELL-BEING, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Platte Buik > In te nemen