€ 11,90
€ 9,52
Bespaar 20% (€ 2,38)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van XLS Kuur Duopack Thee

XLS Kuur Afslankingsthee
Voor wie?


XLS Kuur Afslankingsthee is specifiek ontwikkeld voor vrouwen die overtollig water uit hun lichaam wensen af te voeren, dit om af te slanken.

Indicatie

Hoe werkt het?

XLS Kuur Afslankingsthee helpt water sneller af te voeren en bevordert de transit en de spijsvertering.

Gebruik van XLS Kuur Duopack Thee

Hoe wordt het gebruikt?

Een theezakje in een kop doen, kokend water toevoegen en het theezakje 1 tot 3 minuten in het kopje laten.

XLS Kuur Afslankingsthee kan in de loop van het jaar herhaald worden.

Ingrediënten XLS Kuur Duopack Thee

Sennablad (Cassia angustifolia) 35g; Groene thee (Camellia sinensis) 20g; Berkenblad (Betula spp) 10g; Venkelvrucht (Foeniculum spp) 10g; Sporkehoutbast (Frangula alnus) 10g; Duizendblad (Achillea millefolium) 5g; Netelblad (Urtica spp) 5g; Hondsroosvrucht (Rosa canina) 5g.

Waarschuwing

Niet gebruiken onder de 12 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.
XLS Kuur Duopack Thee 40 zakjes
€ 11,90
€ 9,52
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Xls kuur duopack thee

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden over dit artikel. Heeft toch wel een goede smaak mits toevoeging van een klontje Stevia suiker. Kan ook gebruikt worden als dorstlesser althans voor mij
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben erg tevreden over dit product het helpt je stoel gang opgang en maakt zachter naar mijn ervaring en je verliest vocht ideaal voor als je je jurkje net niet aan kan Tip begin er wel een paar dagen van tevoren mee 2 tot 3 zakjes in een pot of groot theeglas en het is een te raden om dit regelmatig te gebruiken om blijvend resultaat te behouden , De smaak is redelijk !!!. Met vriendelijke Groet Aggie
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een heel goed product kwestie van ondersteuning in je dieet. Ik heb een betere toiletgang en het helpt je wel sneller vermageren als je effectief wel een soort dieet volgt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik wou een klein duwtje in mijn rug tijdens mijn dieet. Deze thee hielp me om naar het toilet te gaan en te verteren. Dit product kan aangeraden worden tijdens een dieet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Normaal zou ik 5/5 geven. Maar een vermageringskuur doe je niet alleen met deze thee. Toch denk ik dat het bekomen resultaat -dat zeer gunstig is - dank zij dit product is.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Deze xl s thee werkt echt, is een heel goede thee en aan de smaak wordt u wel gewoon. Indien u niet graag hebt een beetje bessenthee bijdoen en het effect blijft zelfde;
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  had niet echt het gevoel dat dit hielp , en is enkel om water af te drijven afslanken doe je niet door water te verliezen(zie je wel op de weegschaal) komt er zo weer aan

XLS Kuur Duopack Thee kopen

Je kan XLS Kuur Duopack Thee van het merk XLS, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Thee