€ 9,95
€ 8,86
(€ 25,31 / kg)
Bespaar 11% (€ 1,09)

Omschrijving van Stevabell Strooisuiker

STEVIA, een heel kleine plantje is goed op weg om voor een revolutie te zorgen in ons voedselpatroon. Het uit Zuid-Amerika afkomstige Steviaplantje bezit namelijk een natuurlijke zoetkracht, met andere woorden: een biologische, niet-chemische zoetcapaciteit, die maar liefst tot 300 keer zoeter is dan gewone suiker, maar geen calorieën bevat. Door deze eigenschap worden recepten met steviolglycosiden uit het Steviaplantje niet alleen zoet, maar ook gezond. Mensen die last hebben van overgewicht en met lede ogen al het lekkers met een hoog suikergehalte aan hun neus zagen voorbijgaan, kunnen opgelucht zijn.

Maar de wondere eigenschappen van de zoetstoffen uit Stevia laten zich pas echt gelden voor diabetespatiënten: ze mogen het eten, ze mogen er mee zoeten en het belast de pancreas niet. Aangezien het om een volkomen biologisch product gaat, zonder suiker, maar wel met een hoog zoetgehalte, kunnen ook zij opnieuw snoepen van zoetigheden, zonder gevaar te lopen voor hun gezondheid.

Indicatie

De zoetstof uit Stevia van Fytobell is gegarandeerd natuurlijk en beantwoordt aan de strengste Europese normen qua voedselveiligheid. Bovendien is het vrij van gist, tarwe, gluten, soja, melk, ei, kleurstoffen, aroma’s of kunstmatige zoetstoffen. Het voldoet aan alle eisen wat betreft reinheid en belasting, die aan levensmiddelen gesteld worden, en is op grond van wettelijke bepalingen als levensmiddel toegestaan. Net zo lekker als suiker, maar dan zonder alle nadelige eigenschappen van suiker.

Gebruik van Stevabell Strooisuiker

Stevabell strooisuiker kan precies gedoseerd worden als suiker (1 op 1). Hoewel steviolglycosiden twee- tot driehonderd maal zoeter smaken dan suiker, heeft Stevabell van Fytobell® het precies zo uitgekiend dat je dezelfde maat mag hanteren als voor suiker

Ingrediënten Stevabell Strooisuiker

Erythritol en het zoetmiddel steviolglycoside (E960). Voedingswaarde per 100 g: energie 90kJ/21 kcal, eiwit 5 g, koolhydraten 3 g, vet 1 g.
Stevabell Strooisuiker 350 g
€ 9,95
€ 8,86
(€ 25,31 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Stevabell strooisuiker

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Ik ben een zoetekauw en toch probeer ik suiker te mijden, omdat het mijn verteringssysteem teveel belast en ik soms zuuroprispingen krijg. Stevabell is een beter alternatief om mijn neiging tot zoet te verzadigen en het belast mijn pancreas veel minder. De bittere nasmaak van andere steviazoetstoffen ervaar ik niet bij Stevabell.

Stevabell Strooisuiker kopen

Je kan Stevabell Strooisuiker van het merk Drenco, geproduceerd door DRENCO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Zoetstoffen