€ 19,90
€ 17,91
Bespaar 10% (€ 1,99)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Obesimed

Obesimed voorkomt overmatig eetgedrag, ondersteunt een
evenwichtig eetpatroon en leidt tot substantieel gewicht-
verlies. Obesimed is hét nieuwe medische hulpmiddel dat het
probleem aanpakt bij de kern!

Het actieve ingrediënt van Obesimed absorbeert grote hoeveelheden water en vormt een natuurlijke substantie die de maag vult. Dit geeft een vol gevoel en draagt daardoor bij aan verzadiging tijdens de maaltijd en periode erna. Obesimed verlaagt het tempo waarmee het voedsel de maag verlaat door de vorming van een viskeuze gel matrix. Het bevordert de verzadiging van de maag waardoor extreem overgewicht wordt voorkomen en een ander eetpatroon wordt aangenomen. Tevens verlaagt Obesimed het cholesterolgehalte.

Gebruik van Obesimed

Volwassenen: Neem 3 x daags 2 capsules in met 2 glazen water, 1 uur voor de maaltijd.

Kinderen vanaf 10 jaar: Neem 2-3 x daags 2 capsules in met 2 glazen water, 1 uur voor de maaltijd.

Obesimed kan dagelijks worden gebruikt tot het behaalde resultaat is bereikt. Voor de één is dit resultaat behaald na drie kilo te zijn afgevallen, terwijl dit voor ander een veelvoud daarvan is. Het gewenste resultaat is daarom ook bepalend voor de uiteindelijke gebruiksduur van het product. Indien u het product wilt gaan gebruiken voor een langere periode dan 30 dagen dan dient u een tussenpauze te houden van 4 dagen. Na deze dagen kunt u verder gaan met het gebruik van Obesimed. Ook dient u tijdens het gebruik van Obesimed uw dagelijkse voeding aan te vullen met vitaminepreparaten. Let bij de keuze van uw voedings-supplement altijd op het aantal werkzame ingrediënten dat het product bevat.

Ingrediënten Obesimed

Werkzame ingrediënten Obesimed
Het product is gebaseerd op plantaardige ingrediënten: OMTEC 19, Amylum Solani, Hypromellose (E464), Oleum Helianthus, Titaniumdioxide (E171).

Het product is geschikt voor vegetariërs

€ 19,90
€ 17,91
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Obesimed

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Effectief product, helpt de eetlust en kleine snacks te verminderen. Ik weet niet of het echt is, of alleen het placebo-effect, maar sinds ik het heb ingenomen, heb ik zelden snoep willen eten.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullnonenone
  3/5
  Beoordeeld door
   

  weet nog niet of dit produkt werkelijk helpt, heb eigenlijk niet een minder honger gevoel, wel meer stoelgang dan gewoonlijk.denk dat ik het niet meer zal kopen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  Ik ben heel tevreden met Obesimed. ik kon mijn supererge honger altijd goed controleren nu, en ben hierdoor 6 kg afgevallen. Met Obesimed lukt het me om mijn voedingspatronen langzaam te veranderen zonder te hoeven lijden;

  Was deze beoordeling nuttig?

Obesimed kopen

Je kan Obesimed van het merk Obesimed, geproduceerd door PK BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Obesimed of via de volgende categorie:
Afslanken > Hongerstillers