€ 36,50
€ 32,85
(€ 36,50 / kg)
Bespaar 10% (€ 3,65)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Mannavital Whey Proteïne 900 g

Omschrijving van Mannavital Whey Proteïne

Wheyproteine 90 van Mannavital is een hoogwaardig eiwitsupplement met zeer brede toepassingsmogelijkheden, dat gegarandeerd minimaal 90% eiwit bevat. Het bevat met melkweiproteïne het eiwit met de hoogste biologische waarde uit de natuur, vanwege het perfecte aminozurenprofiel, de zeer goede verteerbaarheid en de maximale inbouw in het lichaam.

Wheyproteine 90 is van nature zeer rijk aan glutamine en aan de BCAA's leucine, isoleucine en valine, waardoor het een uiterst interessante voedingsbron is voor het spierstelsel.

Indicatie

Wheyproteine 90 is geschikt voor iedereen die een optimale aanvoer van extra eiwit met een ideaal aminozurenprofiel kan gebruiken:
-sporters
-herstellenden
-opgroeiende kinderen en adolescenten
-zwangere en zogende vrouwen
-mensen die willen bijkomen in gewicht

Gebruik van Mannavital Whey Proteïne

De ideale dosis voor een volwassen persoon bedraagt 30g (3maatlepels), verspreid over de dag of ineens in te nemen. Voor een algemeen gezondheidsbevorderend effect volstaan 10 à 20 g per dag. Tijdens intensieve training en herstel mag tot 40g genomen worden.
Voor kinderen: halve dosering.

Wheyproteine 90 kan opgelost worden in water, sojadrink, magere melk, fruitsap,... De aangegeven dosering niet overschrijden. Voedingssupplementen dienen niet als vervanging voor een gevarieerde voeding.
Mannavital Whey Proteïne 900 g
€ 36,50
€ 32,85
(€ 36,50 / kg)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital whey proteïne

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze whey vind ik persoonlijk beter als alle andere, geen toevoegingen qua smaak en dergelijke. Gewoon pure whey zoals het hoort! Een blijvertje sowieso
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het is lekker en van hoogwaardige kwaliteit, van het beste dat ik op de belgische markt kon vinden. ik neem het na elke zware lichamelijke inspanning (sport), bij vermoeidheid of gebrek aan eetlust en voel me krachtiger.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed eiwitsupplement,poeder lost goed op,smaakt vrij neutraal(met magere melk),en ook nog een pluspunt is de lichte vertering zonder opgeblazen gevoel
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Het positieve aan dit product is dat je er een echte energiestoot van krijgt. Ik krijg er echter ook een opgeblazen gevoel en spijsverteringsproblemen van (zelfs bij een minidosis van 5g) dus het verder gebruiken zit er niet in. Spijtig!

Mannavital Whey Proteïne kopen

Je kan Mannavital Whey Proteïne van het merk Mannavital, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Proteïnedieet