€ 41,93
€ 37,74
(€ 47,18 / kg)
Bespaar 10% (€ 4,19)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Kineslim Ontbijt Hot Chocolade Pot

Kineslim Ontbijt Hot Chocolade Pot
Deze lekkere uitgebalanceerde bereiding is de ideale maaltijdbasis voor iedereen die een eiwitrijk voedingsprogramma wil volgen. Geschikt als ondersteuning van een afslankkuur.

Gebruik van Kineslim Ontbijt Hot Chocolade Pot

STAP 1: Vul een shaker of beker met 150 tot 200ml koud water en voeg er 2maatlepels (=1dosis) poeder HOT CHOCOLATE bij. STAP 2: Goed mengen tot een gelijkmatige vloeistof.
STAP 3: Opwarmen gedurende 1 minuut in de magnetron (850W). Kan eveneens koud gedronken worden.

Waarschuwing

Niet te gebruiken als enige voedingsbron. Te gebruiken in het kader van een voedingsdieet waarbij men voldoende drinkt (2L per dag). Niet geschikt voor kinderen, opgroeiende jongeren, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, bejaarden of personen met ernstige gezondheidsproblemen. Afslankkuren niet langdurig volgen zonder professionele begeleiding. Opeenvolgende periodes van gewichtstoename zijn gevaarlijk voor de gezondheid.
€ 41,93
€ 37,74
(€ 47,18 / kg)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Kineslim ontbijt hot chocolade pot

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben heel tevreden van deze hot chocolate proteinedrank en gebruik hem reeds maanden als ontbijtdrank. Mijn dietiste die normaal met andere proteinedranken werkt gaf mij groen licht om deze hot chocolate drank te gebruiken als volwaardig proteineontbijt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De producten van Kineslim zijn lekker, gezond, hongerstillend, heel makkelijk in gebruik, en vooral ook erg calorie-arm. Er zijn heel wat "dieet-producten op de markt die vaak het dubbele aan calorieën bevatten. Ik durf ook te experimenten door verschillende smaken shakes door elkaar te mengen, of er zelf nog een snuifje kaneel of oploskoffie aan toe te voegen. Ik ben een zeer tevreden gebruiker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hot chocolade als ontbijt vind ik superlekker en iedere morgen kijk ik er naar uit om deze warme chocolade drink van kineslim te nuttigen als ontbijt.Aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer lekker en geen hongergevoel meer
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een prima artikel voor een zeer prima prijs, zeer voordelig van prijs 2 x 400 g, heel lekker van smaak, vindt hem lekkerder dan andere gewone chocolademelk

Kineslim Ontbijt Hot Chocolade Pot kopen

Je kan Kineslim Ontbijt Hot Chocolade Pot van het merk Kineslim, geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Proteïnedieet