€ 41,93
€ 37,74
(€ 47,18 / kg)
Bespaar 10% (€ 4,19)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Kineslim Milkshake Vanille 2e -50%

Deze lekkere uitgebalanceerde bereiding is de ideale maaltijdbasis voor iedereen die een eiwitrijk voedingsprogramma wil volgen. Geschikt als ondersteuning van een afslankkuur.

Totaal koolhydraten 1,4g / portie 
Eiwitten: 15g / portie 
Energie: 70 kcal / portie 
Vetten: 0,3g / portie 
Inhoud: 400g, ca. 17 bereidingen 

Arm aan calorieën en rijk aan eiwitten. Je kan deze gerechten integreren in uw eiwitdieet (ook wel proteinedieet genoemd), maar ook na uw dieet om af en toe een maaltijd te vervangen door dit gerecht. Gerechten met veel eiwitten hebben de eigenschap om de honger te stillen voor meerdere uren, en zorgen ook voor het behoud van uw spiermassa tijdens een dieet. De eiwitgerechten bevatten een uitgebalanceerde combinatie van verschillende proteïnen met hoge biologische waarde. 

Het proteïnedieet is de laatste jaren erkend als het ideale middel om op een maand 7 tot 10 kg te verliezen. Vele mensen denken omdat het zo snel gaat, dat het geen gezond dieet is. Integendeel! Een eiwitdieet zorgt er voor dat ENKEL de vetmassa wegsmelt, het vrijwaart de spieren en houdt de huid elastisch en stralend.

Indicatie

Maaltijdvervangende shake met vanillesmaak die past in het Kineslim proteïnedieet.

Gebruik van Kineslim Milkshake Vanille 2e -50%

STAP 1: Vul een shaker met 170 ml koud water en voeg er 2 maatlepels (=1 dosis) poeder MILKSHAKE VANILLE aan toe. STAP 2: Goed mengen tot een gelijkmatige vloeistof.
STAP 3: Eventueel 5 tot 10 minuten in de koelkast plaatsen.

Ingrediënten Kineslim Milkshake Vanille 2e -50%

Melkeiwitten, emulgator: soja lecithine,fructose, verdikkingsmiddel cellulosegom, guarzaadmeel en xantaangom, aroma's, geleermiddelen carragenen (waarvan dextrose), zout, kunstmatige zoettoffen natriumcyclamaat en kaliumacesulfaam, vanillepoeder, kleurstof: karamel en riboflavine, synthetisch vanilline, zuurteregelaar: malaatzuur, antiklontermiddel: colloidaal silicium, vitaminen (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B12, B8).

Bijwerkingen van Kineslim Milkshake Vanille 2e -50%

Allergenen: gefabriceerd in een omgeving waar melk, soja, eieren, en gluten verwerkt worden.

Waarschuwing

-Niet gebruiken als enige bron van voedsel. Combineer met de groenten en drink voldoende water. 
-Periodes van afslanken afwisselen met periodes van bijkomen is niet goed voor de gezondheid. 
-Als je van plan bent om meerdere weken te diëten, raadpleeg dan best een arts of een diëtiste. 
-Afslankingsdïeten worden afgeraden aan kinderen, adolescenten in de groei, bejaarden en zwangere vrouwen. 
-Proteïnedieet in het bijzonder wordt afgeraden aan mensen met nierproblematiek, ernstige leverinsufficiëntie, insuline afhankelijke diabeten (type I) en bij klachten van cardiovasculaire en cerebrale aard, hypokaliemie, lactose-intolerantie, melkeiwitintolerantie, depressie. Type II diabeten mogen het dieet volgen.
€ 41,93
€ 37,74
(€ 47,18 / kg)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Kineslim milkshake vanille 2e -50%

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Milkshake vanille, makkelijk te drinken, eventueel onderweg een portie in een zakje doen en in een flesje water mixen en klaar ... je hebt gegeten. De smaak is ook echt vanille lekker dus
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De producten van Kineslim zijn lekker, gezond, hongerstillend, heel makkelijk in gebruik, en vooral ook erg calorie-arm. Er zijn heel wat "dieet-producten op de markt die vaak het dubbele aan calorieën bevatten. Ik durf ook te experimenten door verschillende smaken shakes door elkaar te mengen, of er zelf nog een snuifje kaneel of oploskoffie aan toe te voegen. Ik ben een zeer tevreden gebruiker.

Kineslim Milkshake Vanille 2e -50% kopen

Je kan Kineslim Milkshake Vanille 2e -50% van het merk Kineslim, geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Maaltijdvervangers
Afslanken > Proteïnedieet