Kineslim Starterset Light 1 7 Days (Poeder + Repen) +2 dagen promo 1 stuk

€ 37,95
€ 34,16
Bespaar 10% (€ 3,79)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Kineslim Starterset Light 1 7 Days (Poeder + Repen) +2 dagen promo

Wil je gemakkelijk en zonder hongergevoel iets aan je gewicht doen? Zonder schema’s en op je eigen tempo? Dan is er de LIGHT 1 van KINESLIM: eenvoudig en zonder veel moeite! 1 afslankbereiding KINE-BASE per dag als maaltijdbasis met verse groenten & een groot glas water/thee, koffie als ontbijt, middag- of avondmaal.

Flexibel volgens je eigen dagplanning, maar ook in tijd: 1 week, 1 maand, ... aan u de keuze! Voor de trek tussendoor zijn er de KINE-SNACKS die in combinatie met een glas water zorgen voor een optimale verzadiging. Ontdek hier ons assortiment lekkere snacks.

Tip! LIGHT 1 is de ideale opvolger voor de snelle FAST 5 DAYS of de duurzame PRO 3 WEEKS kuur! Of als opvolger van elk afslankdieet om het jojo-effect te voorkomen.

Light 1 van Kineslim bevat :
Maaltijdbasissen :
- 1x Hot chocolate
- 1x Cappuccino
- 1x Crème vanille
- 1x Havermout appel-kaneel
- 1x Bosvruchtenyoghurt
- 1x Chocolademousse
- 1x Pannenkoeken

Snacks:
- 1x Vanille wafels
- 1x Chocolade koekjes
- 1x Reep chocolade
- 1x Reep bosvruchten
- 1x Reep kokos & banaan
- 1x Reep nougat
- 1x Reep granen & vijgen
Kineslim Starterset Light 1 7 Days (Poeder + Repen) +2 dagen promo 1 stuk
€ 37,95
€ 34,16
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Kineslim starterset light 1 7 days (poeder + repen) +2 dagen promo

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  In deze doos leer je verschillende snacks en basissen kennen zodat je er dan een ganse doos van kan bestellen, de wafelsnacks zijn bij mij één van mijn favorieten die erin zitten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit pakket is goed samengesteld. Jammer dat de gebruiksaanwijzingen niet op de zakjes gedrukt staan. Daarvoor moet je altijd de doos raadplegen. Niet handig.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben nu bijna 2 weken bezig,maar de kilo's gaan er wel zeer traag af bij mij.ik begin nu nog wat extra op mijn voeding te letten.maar zit dan wel met hongergevoel.1kilo kwijt.die poeders zijn wel beter en gemakkelijker om mede te nemen naar het werk.ik wil wel nog het fast days5 proberen.kdenk gemakkelijker daar je meer maaltijd hebt

Kineslim Starterset Light 1 7 Days (Poeder + Repen) +2 dagen promo kopen

Je kan Kineslim Starterset Light 1 7 Days (Poeder + Repen) +2 dagen promo van het merk Kineslim, geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Proteïnedieet