Fytostar Green Light Afslanken 20 zakjes

€ 22,95
€ 20,66
Bespaar 10% (€ 2,29)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Fytostar Green Light Afslanken

Om bij het afslanken een snel en duurzaam resultaat voorop te stellen heeft Fytostar een nieuw, wetenschappelijk onderzocht, concept ontwikkeld. Fytostar Green-Light bevat niet alleen een zeer hoge hoeveelheid van de meest krachtige absorberende vezel (Amorphophallus Konjac) maar combineert dit tevens met extracten van groene koffie en groene thee. Deze 3 krachtige hooggedoseerde plantenextracten ondersteunen, elk op een verschillend niveau, de cyclus van inname en omzetting van voeding in energie in plaats van vet stockering.

Amorphophallus Konjac
Deze vezel is in staat tot 100 maal zijn eigen gewicht aan vloeistof te binden. De inname van 1 zakje Green-Light, op te lossen in water, een kwartier voor het eten, vormt een niet absorbeerbare gel met een volume tot 0.5 liter. Dit creëert snel een gevuld gevoel waardoor men automatisch minder zal eten. Zo krijgt men al behoorlijk wat minder calorieën binnen. Het feit dat deze gel ook nog een gedeelte van de suikers en de vetten uit de voeding bindt zodat ze niet meer kunnen opgenomen worden maakt de konjac vezel tot een echte calorie blokker.

Groene koffie extract
Vermindert de suiker opname en remt de vorming van glucose uit glycogeen. Daardoor zal ons lichaam meer vetten gaan verbranden om te functioneren.

Groene thee extract
Talrijke studies tonen aan dat het groene thee extract eveneens de suiker opname afremt en tegelijkertijd de thermogenese stimuleert (dit is het basis calorieverbruik voor het in stand houden van onze lichaamstemperatuur en metabolisme). Hierdoor zullen er dus meer calorieën "verbruikt" worden.

Fytostar Green-Light is dan ook, door deze unieke combinatie, een echt ongeëvenaarde krachtige en natuurlijke calorie blokker voor de controle van overgewicht.

Gebruik van Fytostar Green Light Afslanken

1 zakje voor middag- en avondmaal innemen.

Ingrediënten Fytostar Green Light Afslanken

Per zakje:

- Glucomannan (extract van Amorphophallus konjac):5g
- Groene koffie extract (Coffea spp.): 0,2 g
- Groene thee extract (Camellia sinensis): 0,2 g
- Natuurlijk N-Luphadrin complex: 150 mg
- Natuurlijk aardbei aroma

Fytostar Green Light Afslanken 20 zakjes
€ 22,95
€ 20,66
Product niet verkrijgbaar

Fytostar Green Light Afslanken kopen

Je kan Fytostar Green Light Afslanken van het merk Fytostar, geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Combinatiepreparaten