Forté Pharma Turboslim 24 45+ 56 tabletten

€ 33,60
€ 30,24
Bespaar 10% (€ 3,36)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Forté Pharma Turboslim 24 45+

Turboslim 24 45+
Het lichaam van de vrouw verandert vanaf 45 jaar. TurboSlim 24 45+ werd speciaal ontwikkeld voor vrouwen die gevoelig zijn voor deze verandering en is gebaseerd op de afslankprincipes van de chronobiologie :
Overdag bevordert de combinatie van Lipoxim C en groene thee de verbranding van calorieën en worden de rondingen op de buik zo verminderd. Venkel bevordert de drainage en Chroom vermindert de drang om te knabbelen.
's Nachts helpt Biosilica de huid te liften en het figuur te verstevigen. De combinatie van de vitaminen A en E met Selenium en Mangaan gaat huidveroudering tegen. Arganolie voedt de huid en maakt haar zacht en soepel.

Bewezen doeltreffendheid
67,8% meer stevigheid*
* onderzoek MO/HA/TS versus een placebo - 4628807- uitgevoerd bij 20 vrouwen gedurende 30 dagen.

Indicatie

Overdag moeten de afdrijvingsfasen gestimuleerd worden, terwijl het 's nachts de beurt is aan de verstevigingsfase van de huid. De formule van Turboslim 24 45+ bevordert de natuurlijke lichaamscycli.

Gebruik van Forté Pharma Turboslim 24 45+

1 DAGtablet (rose) vóór het ontbijt,
1 NACHTtablet (paars) vóór het avondeten.

Voor een grotere doeltreffendheid wordt Turboslim 24 45+ aanbevolen als kuur van 1 maand (hetzij 2 dozen van 28 tabletten).
Hernieuwbare kuur indien nodig.

Ingrediënten Forté Pharma Turboslim 24 45+

Lipoxim C, groene thee, venkel, biosilica, vitaminen A en E, selenium, mangaan, arganolie

Waarschuwing

Een voedingssupplement kan niet in de plaats worden gesteld van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levenswijze. Respecteer de gebruiksaanwijzing. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. E122 en E124 kunnen ongewenste bijwerkingen hebben op de bezigheid en opmerkzaamheid van kinderen. Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 8 jaar zonder doktersadvies. Zonder gluten, gelatine of ggo's. Dit voedingssupplement is geen geneesmiddel. Droog en koel bewaren. Bevat jodium. Duurzaam afslanken kan enkel in het kader van een gezonde, gecontroleerde voeding.
Forté Pharma Turboslim 24 45+ 56 tabletten
€ 33,60
€ 30,24
Product niet verkrijgbaar

Forté Pharma Turboslim 24 45+ kopen

Je kan Forté Pharma Turboslim 24 45+ van het merk Forté Pharma, geproduceerd door FORTE PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Afslanken in de menopauze of via de volgende categorie:
Afslanken > Vetverbranders