Dukan Slasaus 500 ml

€ 9,90
€ 8,91
(€ 17,82 / l)
Bespaar 10% (€ 0,99)

Omschrijving van Dukan Slasaus

Met de Dukan dieetdressing of ‘Maya dressing’, naar de dochter van Dr. Pierre Dukan, geniet u als nooit tevoren van buitengewoon frisse salades. Deze dressing bevat zo weinig olie dat het geen vinaigrette meer is en hij is net zo smaakvol als dat hij arm is aan calorieën. Alleen de beste ingrediënten zijn gebruikt voor deze dressing, zodat u eindelijk kunt genieten van een vinaigrette-achtig dressing met een ronde smaak van balsamico- azijn. Een grote kom sla is goed voor 25 calorieën. Als u daar drie soeplepels dressing aan toevoegt, komen er 400 calorieën extra bij. Deze rekensom maakt duidelijk dat een aangemaakte salade helemaal niet zo ‘light’ is en dat degenen die regelmatig sla eten met het idee niet aan te komen, zich vergissen! Als u op zoek bent naar een lichte dressing, proeft u hem dan eerst en kijk daarna naar de ingrediënten en de hoeveelheid olie of vetten die hij bevat. De Dukan dieetdressing is heel fris en bevat slechts 6% vetten, hij smaakt heerlijk en doet denken aan een vinaigrette uit grootmoeders kookboek waarvan het geheim generatie op generatie bewaard is gebleven.

Gebruik van Dukan Slasaus

Met slechts 5% olijfolie en 6,5 kcal per soeplepel kunt u naar hartenlust en het hele jaar door uw salades op smaak brengen met de Dukan dieetdressing. Vanaf de doorloopfase zoveel u wilt. Voor een optimale hoeveelheid en smaak voegt u aan iedere 100 gram salade of toegestane groenten één soeplepel dressing toe. Op een droge en donker plek bewaren. Goed schudden voor gebruik. Na gebruik 6 maanden houdbaar in de koelkast.

Ingrediënten Dukan Slasaus

Balsamico-azijn 68% (wijnazijn, gekookte druivenmost, E 150d karamel), Witte wijnazijn 22%, Franse mosterd (mosterdzaad, water, alcoholazijn, zout), extra vierge olijfolie 5%. Bevat azijnsulfieten.
Dukan Slasaus 500 ml
€ 9,90
€ 8,91
(€ 17,82 / l)

Dukan Slasaus kopen

Je kan Dukan Slasaus van het merk Dukan, geproduceerd door M+DECINE & TRADITION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Maaltijdvervangers
Afslanken > Proteïnedieet
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Vezelrijke preparaten
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Proteïnerijke preparaten