€ 24,95
€ 12,48
Bespaar 50% (€ 12,47)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Chiline Vetverbranding 1+1 Gratis

Chiline Vetverbranding Promo 1+1 Gratis

Gebruik van Chiline Vetverbranding 1+1 Gratis

2 tabletten per dag innemen, 's morgens en 's middags bij de maaltijd.

Ingrediënten Chiline Vetverbranding 1+1 Gratis

Actieve bestanddelen per 2 maaggecoatte tabletten:
Chili (Capsaïcine)                      50 mg
Citrus aurantium (Synephrine) 300 mg

De gebruikte ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Er wordt absoluut geen gebruik gemaakt van genetisch gemodificeerd materiaal.

Waarschuwing

De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen onder de 15 jaar. Niet geschikt bij zwangerschap of borstvoeding, bij hoge bloeddruk of hartkwalen.
Chiline Vetverbranding 1+1 Gratis 120 tabletten
€ 24,95
€ 12,48
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Chiline vetverbranding 1+1 gratis

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  je proeft meteen dat dit een product is met een scherpe smaak, een pikant bijsmaakje hetgeen zeker afdoend zal werken voor een beter metabolisme! Ik gebruik het alvast graag, ook voor de stoelgang een positieve stimulans.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Van dit product had ik veel meer verwacht. Ik neem dit nu 2 weken. Ik heb mijn eetgewoontes aangepast. het kan wel zijn dat ik door dit product ietsje minder eetlust heb, maar vet verbranden doet het bij mij alleszins niet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal voor de bevordering van de spijsvertering en de om de huid strakker te maken. Ik gebruik het meestal na een zwaardere maaltijd of etentje buitenhuis. Bovendien: een promoverpakking is altijd interessant natuurlijk!
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Inmiddels zo'n 3 weken bezig, met 2x per dag een pil. Ik merk nog niet dat mn overtollige vet echt afneemt. Ook verschil op weegschaal zie ik nog niet. Wel ben ik weer begonnen met nagelbijten :s Misschien toch een uitwerking (nervositeit staat vermeld op doosje) van deze pillen.. Hoe dan ook, ik maak de kuur af, en kan dan beter beoordelen. Tot dusver dus nog geen resultaat, maar dat zou ook te mooi zijn om waar te wezen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Redelijke prijs. Ik gebruik het nu 5 dagen en ik zie nog geen resultaten maar ook geen bijwerkingen. Makkelijk te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem er 3x 1 per dag. Ik heb wel de indruk dat het werkt, want als ik het niet inneem ben ik de volgende dag niet afgevallen. Stimuleert de vetverbranding goed. Pikant smaakje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product heeft me samen met een dieet, geholpen om veel centimeters kwijt te raken. Ik ben echt overal gesmolten! Revolutionair! Ik koop het vaak zodat mijn vriendinnen kunnen meegenieten! Ik raad het aan +++++++++ !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prima te combineren met een dieet. Enkel deze tabletten gaan niet helpen te vermageren als je je levensstijl niet aanpast. Gezonde voeding, meer bewegen en deze tabletten.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb nu reeds 14 tabletten genomen en ik zie geen enkel verschil met voorheen ! Echt heel erg jammer omdat ik bij de vorige revieuws gezien had dat iedereen er vol lof over was en de kilo's duidelijk als sneeuw voor de zon wegsmolten ...Niet bij mij dus :-(
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze tabletten sinds enkele maanden voor de warme maaltijd. Hoef niet meer zo op de vetten te letten en blijf op hetzelfde gewicht. Ben er tevreden mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fantastisch gewoon! Al na één week, kan je meteen het resultaat zien. Toch is het belangrijk om consequent te zijn bij de inname van deze afslankpillen, nl. 2x per dag ('s morgens en 's middags).
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het gevoel deze tabletten na enkele dagen inname het gevoel van constipatie geven; Ik gebruik ze misschien nog niet lang genoeg. Heb wel de indruk dat het gewicht vermindert.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben er tevreden mee. Ik heb niet erg veel gewicht verloren maar wel enkele centimeters rond mijn benen en bekken. Nu volgt er een dieet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het produkt om mijn gewicht te reguleren. Eerst gebruikte ik de originele eerste citroensapkuur doch dezelfde is niet meer te krijgen en omdat er capsaicin in zat ben ik na zoeken op deze chilline pillen uitgekomen. Ik gebruik ze om mijn diabetis te controleren en beheersbaar te houden ,zodat ik geen injecties met insuline nodig heb.Ben zeer tevreden over de werking. Heb al diverse personen aangeraden te proberen ivm afvallen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden over resultaat en prijs kwalliteit zeer goed. keuze tussen een gratis verpakking of geschenk bij de aankoop.produkt heeft ook geen bijwerkingen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  nog weinig resultaat gezien, ondanks dat ik er veel van verwachte. Nog effen verder proberen, om te zien of het effectief resultaat haalt dat het beloofd
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product heeft helemaal niet voldaan aan al mijn verwachtingen en ik heb geen enkel van de vermelde effecten in de beschrijving vastgesteld zelfs indien de inname van het product gecombineerd werd met een strikt gevolgd dieet.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Het werkt tegen hongergevoel, maar ik verbrand niet meer dan anders. Ik slik nu 2 weken met daarbij een dieet,en ik val niet meer af dan normaal.............
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het volledige doosje uitgenomen. Ik heb de pilletjes trouw ingenomen en op de aangeduide tijdstippen. Ik kon merken dat er sneller gewichtsverlies was. ik neem het nu niet en merkt dat het moeilijker is om gewicht te verliezen. Toch een aanrader!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zeer handig hulpmiddel tijdens een vetarm dieet. Ontnam me ook van een hongerig gevoel. Maar je kreeg er wel een warm gevoel van. Ideaal bij deze warme dagen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  is een vetverbrander, dat het vet langzaam verbrand en ook een goed resultaat heeft.Probeert het product en je zal het ondervinden .En de prijs is het waard
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nu veertien dagen bezig met de tabletten maar ik ben nog geen gram afgevallen. De aanhouder wint, zegt men, dus ik zal zeker nog een tijdje doorgaan, misschien heeft mijn lichaam een beetje meer tijd nodig.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een vriendin van mij raadde dit produkt aan, mede i.v.m. promotie-aktie. Ik gebruik het nu 2 weken en merk dat ik minder vet heb. Ik sport er momenteel wel extra bij, dus wellicht werkt het produkt dan nog beter. Maar tot nu toe positief.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  een goed produkt, het vermindert lichtjes het hongergevoel maar het komt vlug terug. je valt er wel vanaf maar met wel her nodige dieet bij en veel water drinken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben zeer tevreden over dit product ben nu bijna 2 weken bezig met het slikken van deze pil en zie al verbetering in mijn lichaam geen enkele bijwerking en makkelijk in te nemen het is een product die het waar maakt en de prijs is ook goed
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit produkt nu ruim een week en heb wel het idee dat dit echt goed werkt !! Zowieso let ik op mijn eten, maar in deze decembermaand komt er veel lekker voor mijn neus dat ik niet kan weerstaan.... toch geeft weegschaal (nog) geen extra gewicht aan en kleding zit nog hetzelfde. Ik ga met dit produkt zeker door.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben het nog niet zo lang aan het gebruiken, dus kan het nog niet echt beoordelen, maar voel toch dat je niet zo een opgeblazen gevoel hebt na het eten.

Chiline Vetverbranding 1+1 Gratis kopen

Je kan Chiline Vetverbranding 1+1 Gratis van het merk Chiline, geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Vetverbranders