€ 5,18
€ 4,09
Bespaar 21% (€ 1,09)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/10/2018
Bijsluiter van Biolys Venkel - Hibiscus 20 zakjes

Omschrijving van Biolys Venkel - Hibiscus

Biolys Venkel - Hibiscus
De groene thee, venkel en hibiscus helpen u te zorgen voor uw figuur. Deze heerlijke kruidenthee met lichtelijk zure smaak kan warm of koud worden gedronken.

Indicatie

Een heerlijke biologische kruidenthee met venkel en hibiscus om een platte buik te behouden.

Gebruik van Biolys Venkel - Hibiscus

Neem een kopje en vul het met kokend water van 100°C, voeg het zakje thee toe en laat het 5-10 minuten trekken om de natuurlijke aroma's vrij te laten komen. Drink 1 tot 2 kopjes per dag tijdens de borstvoeding.
Deze theek is geschikt tijdens zwangerschap, borstvoeding en kinderen vanaf 6 jaar.

Ingrediënten Biolys Venkel - Hibiscus

Venkelvrucht* 28%
Hibiscusbloem* 28%
Groene theeblad* 20%
Kaneelschors* 10%
Zoete oranjeschors* 9%
Natuurlijke aroma’s van rode vruchten en sinaasappel 5%
*Product van de biologische landbouw. Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.
Biolys Venkel - Hibiscus 20 zakjes
€ 5,18
€ 4,09

Laatste reviews en ervaringen met Biolys venkel - hibiscus

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Biolys Venkel- Hibiscus 20 stuks zakjes is een uitstekend produkt bij een opgeblazen maag en om een platte buik te krijgen . Na één dag merkt men al een verschil .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zoete zachte kruideninfusie die vlotjes wegdrinkt. Doet goed aan de darmen en de maag. Mag ook als je borstvoeding geeft dus zeker positief punt. Niet te sterk van smaak. .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het helpt bij de vertering door de venkel die in de thee zit, de hibicus geeft de thee een mildere smaak.Door betere vertering geen opgeblazen gevoel meer dus goed voor platte buik
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De smaak van deze thee is heel lekker. Je kan hem zonder probleem ook laten afkoelen en koud drinken. Of hij echt helpt bij vermageren, daar heb ik mijn twijfels bij...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer lekker van smaak met wat extra honing waardoor ik de thee niet drink voor zijn effecten maar gewoon als gezond tussendoortje. Ook lekker als hij je hem koud laat worden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Biolys Venkel Hibiscus thee heeft een zachte smaak en is zoals alle Biolys thee lekker en heilzaam. Hij is geschikt voor een goede spijsvertering.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een super wondermiddel waarvan je buik elke dag wat platter wordt, is het niet, maar de thee is wel lekker van smaak. En verdikken zal je er zeker ook niet van doen...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel frisse thee, de combinatie van venkel met hibiscus is zeer verrassende smaak te ontdekken. boordevol vitaminen is er aangenaam bijgenomen, lekker om te drinken na een maaltijd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb de Biolys thees leveren kennen via mijn arts homeopaat en gebruik ze inmiddels al een paar maanden. Sinds kort bestel ik ze ook via farmaline wat bovendien nog extra voordeel oplevert. De Venkel Hibiscus vindt ik persoonlijk zeer lekker.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  het is de eerste keer dat ik deze thee drink . hij smaakt ook heel goed en lost goed op . van resultaat kan ik nog niet spreken want heb nog niks ondervonden. en is niet duur ook
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze thee helpt echt wel voor een platte buik. Ik drink hem nu al zo'n 2-3 weken elke dag 2x en het helpt. Maar door het alleen te drinken ga je heus geen platte buik krijgen. Je moet er een beetje moeite voor doen, dit helpt gewoon om het te krijgen als je aan sport doet, buikspieroefeningen enzovoort! Ik blijf deze thee drinken hijs lekker & helpt!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De smaak is inderdaad wel heel lekker. ik wou het 'platte buik' gevoel ervaren... Na een maand deze thee 3x daags te drinken, merk ik helemaal niets.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kocht deze thee omdat er vermeld was dat deze zou helpen bij winderigheid maar in mijn geval helpt dit niet. De smaak van de thee is echter wel heel lekker.

Biolys Venkel - Hibiscus kopen

Je kan Biolys Venkel - Hibiscus van het merk Biolys, geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Biolys of via de volgende categorie:
Afslanken > Platte Buik > In te nemen
Afslanken > Thee