Lutom 3 60 Capsules

€ 26,80
€ 22,78
Bespaar 15% (€ 4,02)
Op voorraad
Promotie -15% korting geldig t.e.m. 30/04/2017
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Lutom 3 60 Capsules

Omschrijving van Lutom 3

LUTOM 3 is een voedingssupplement dat bestaat uit een rationele combinatie van luteïne en zeaxanthine (van Tagetes erecta L.), met visolie rijk aan meervoudig onverzadigde omega-3-vetzuren (EPA + DHA), vitamines, zink en koper. Luteïne en zeaxanthine (van Tagetes erecta L.) zijn stoffen die het menselijke lichaam niet kan omzetten, maar die worden geabsorbeerd door de voeding door hun aanwezigheid in de natuur, met name in groene bladgroenten. Zodra luteïne en zeaxanthine in het lichaam geabsorbeerd zijn, worden ze verdeeld over de weefels, met name van de ogen, waar ze worden gedeponeerd in het netvlies, voornamelijk ter hoogte van de macula (gele vlek). De omega-3-vetzuren zijn zogenaamde “essentiële” stoffen, omdat het lichaam deze niet zelf kan omzetten. In de ogen worden deze stoffen selectief en mogelijk in het netvliesweefsel gedeponeerd. Omega-3 (DHA) dragen bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen.
LUTOM 3 draagt bij tot:
• de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen (zink, DHA);
• de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress (vitamine E, vitamine C, koper, zink, extracten van Tagetes erecta L.);
• de normale werking van het zenuwstelsel (koper, vitamine C);
• de normale collageenvorming voor de normale werking van de bloedvaten (vitamine C).

Indicatie

LUTOM 3 is geïndiceerd bij acute vraag naar of bij een verminderde voedingsinname van de voedingsstoffen die ze bevatten. LUTOM 3 draagt bij ook tot de normale werking van het zenuwstelsel en de bloedvaten vooral in de ogen.

Gebruik van Lutom 3

Eén capsule per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd.
De capsules zonder kauwen en met een glas water innemen.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Ingrediënten Lutom 3

VISOLIE RIJK AAN DHA ; GELATINE ; ASCORBINEZUUR (VITAMINE C) ; STABILISATOR : GLYCEROL (E422) ; LUTEÏNE 20% (VAN TAGETES ERECTA L.) IN SAFFLOEROLIE ; VERDIKKINGSMIDDEL : GEEL BIJENWAS (E901) ; DLALFA-TOCOFEROLACETAAT (VITAMINE E ACETAAT) ; ZINKOXIDE ; ZEAXANTHINE 14% (VAN TAGETES ERECTA L.) IN SAFFLOEROLIE ; EMULGATOR : KOOLZAADLECITHINE (E322) ; KOPEROXIDE (II) ; KLEURSTOF : IJZEROXIDEN (E172).

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Kan geen evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.
Het voordelige effect van het DHA wordt verkregen met een dagelijkse inname van 250 mg DHA.
Buiten bereik van kinderen bewaren.
Te bewaren bij een temperatuur lager dan 25 °C.
Lutom 3 60 Capsules
€ 26,80
€ 22,78

Laatste reviews en ervaringen met Lutom 3

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  we veronderstellen goed maar hebben pas zekerheid na doktersbezoek en analyse - raden het product wel aan door zijn voordelige prijs tegen prijs preservision
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  op aanvraag van oogarts deze capsules beginnen te nemen. Is een goed middel als voedingssupplement.Voel mij er goed mee en blijf er dagelijks één van nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, de omega 3 helpt de retina van het oog te beschermen tegen veroudering. Omega 2 werd mij aanbevolen door mijn oogarts. Het is zeker aan te bevelen voor iedereen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik de "Lutom 3 Gel 60 capsules" gebruik die ik door mijn oogarts werd aangeraden voel ik er mij goed bij en zou ik dat iedereen durven aanraden dit te gebruiken.

Lutom 3 kopen

Je kan Lutom 3 van het merk Meda Pharma, geproduceerd door MEDA PHARMA, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
50+ > Vitaminen > Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Vitaminen & Supplementen