€ 9,95
€ 8,46
(€ 10,58 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 1,49)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Harpadol

Gel Harpadol voor uitwendig gebruik verzacht tegelijkertijd spierkrampen, gewrichtsstijfheid en -problemen. Harpagophytum is een natuurlijk middel dat soepele en beweeglijke gewrichten verzekert. Geperoxideerde plantaardige olie staat van oudsher bekend om haar krampwerende en verlichtende werking.

Gebruik van Harpadol

2 tot 3 maal per dag de gel aanbrengen op de getroffen zones door middel van lichte, masserende bewegingen.

Waarschuwing

Wij raden u aan deze gel niet op een geïrriteerde huid, wonden of spataders aan te brengen, alsook contact met slijmvliezen te vermijden. Voor een nog betere werking gebruikt u de gel samen met de Harpadol capsules.
Harpadol 80 ml gel
€ 9,95
€ 8,46
(€ 10,58 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Harpadol

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product ik heb het gevonden als alternatief voor Algi-cool die het vroeger bevatte, nu is er een algi-cool blue meer dus Harpadol is een natuurlijk anti-ontstekingsproduct dus ik combineer de 2.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  is een goede spieropwarmer na- of voor het sporten, doch voor pijnlijke spieren en gewrichten door hernia of andere pijnoorzaken helpt het ook om pijn te verminderen, het wordt een beetje warm en ontspant de spieren

Harpadol kopen

Je kan Harpadol van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
50+ > Aambeien & Zware benen > Lokaal