Biocure Activ Age Long Action 30 tabletten

€ 30,00
€ 27,00
Bespaar 10% (€ 3,00)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Biocure Activ Age Long Action 30 tabletten

Omschrijving van Biocure Activ Age Long Action

Als je ouder bent, heb je eindelijk meer tijd om te doen waar jij zin in hebt. Alleen wil het lichaam soms niet mee. Het aanwezige magnesium in Biocure® Activ’Age LA helpt de vermoeidheid in je lichaam te verminderen. Silybum marianum heeft een gunstige invloed op de de werking van je lever, spijsvertering en cholesterol. Ook Camellia sinensis, het extract van de groene theeplant, helpt mee je cholesterol onder controle te houden.

Biocure® Activ’Age LA bevat mariadistel (Silybum marianum), groene thee (Camellia sinensis), drie vitamines (B3, B6 en D3) en magnesium. Een samenstelling met zuiverende planten voor de ondersteuning van een bruisende levensstijl.
Vitamine B3, vitamine B6 en magnesium dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme en helpen bij de vermindering van vermoeidheid. Daarnaast ondersteunt magnesium de normale spierwerking. Mariadistel en groene thee is een plantencombinatie met veel mogelijkheden. Mariadistel helpt de natuurlijke weerstand versterken, maar heeft ook een gunstige invloed op de werking van lever en gal. Bovendien ondersteunt mariadistel de inwendige reiniging en helpt het de spijsvertering. Groene thee is rijk aan krachtige antioxidanten (EGCG) en ondersteunt
het behoud van een normaal cholesterolniveau. Groene thee heeft nog extra troeven. Deze plant helpt de bloedvaten soepel houden en draagt bij tot de goede werking van het hart. Ook een normale bloedsuikerspiegel helpen mariadistel en groene thee in evenwicht houden. Normale botten vormen de basis voor een fit lichaam. Vitamine D3 en magnesium
ondersteunen de instandhouding van normale botten. Biocure® Activ’Age LA is een Long Action formule. Dit wil zeggen dat alle actieve stoffen geleidelijk in het lichaam terechtkomen waar deze langzaam opgenomen worden. Deze unieke formule zorgt tegelijk voor een onmiddellijke werking. Biocure® Activ’Age LA werkt daarom snel, krachtig en langdurig.
Biocure® Activ’Age LA bevat twee gestandaardiseerde planten: groene thee en mariadistel. Door standaardisering van planten wordt per dosering steeds dezelfde hoeveelheid plantenmateriaal toegediend. Dit ondersteunt de goede werking van Biocure® Activ’Age LA. 

Samenstelling
Silybum marianum (Mariadistel)
- Ondersteunt de inwendige reiniging en helpt de spijsvertering.
- Gunstige invloed op de werking van lever en gal.
 - Helpt de natuurlijke weerstand versterken.
Camellia sinensis (Groene thee)
- Helpt de bloedvaten soepel houden, draagt bij tot de goede werking van een
gezond hart en ondersteunt het behoud van een normaal cholesterolniveau.
 - Rijk aan krachtige antioxidanten (EGCG).
- Voor emotioneel en fysiek welbehagen.
Vitamine B3, Vitamine B6
- Dragen bij tot het normaal functioneren van het zenuwstelsel.
Vitamine D
- Verhoogde behoefte bij ouderen.
Magnesium
- Draagt bij tot een normaal energieniveau en helpt de vermoeidheid verminderen.

Long action
De voedingssupplementen van Biocure® hebben een heel bijzondere samenstelling. Door de speciale structuur van de tablet komen de stoffen geleidelijk in je lichaam vrij. Zo hebben de voedingssupplementen minstens acht uur effect. Dit is het Long Action principe.

Indicatie

Een voedingssupplement voor meer rnergie en vitaliteit bij volwassenen boven 60 jaar.
- draagt bij tot de normale spierwerking
- ondersteunt het energieleverend metabolisme
- helpt bij de vermindering van vermoeidheid
- helpt bij het behoud van een normaal cholesterolniveau
- ondersteunt de werking van het hart
- helpt een normale bloedsuikerspiegel in evenwicht houden
- helpt de natuurlijke weerstand versterken
- ondersteunt de instandhouding van gezonde botten

Gebruik van Biocure Activ Age Long Action

Volwassenen: 1 tablet per dag. Bij voorkeur in de voormiddag innemen met een beetje water.

Ingrediënten Biocure Activ Age Long Action

Download de Famaline rbijsluiter voor een volledig overzicht van de nutritionele waarde.

Waarschuwing

- De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden.
- Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
- Buiten bereik van kinderen bewaren. Onder 25°C bewaren. Dit product is houdbaar tot de datum aangeduid op de verpakking.
€ 30,00
€ 27,00
Product niet verkrijgbaar

Biocure Activ Age Long Action kopen

Je kan Biocure Activ Age Long Action van het merk Biocure, geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
50+ > Vitaminen > Multivitaminen
50+ > Geheugen