ONZE VOORDELEN

* De portkosten bedragen max. € 2,95 en zijn gratis vanaf €40

* Meer dan 97% van de bestellingen (doorgegeven voor 15u op werkdagen) worden de volgende werkdag afgeleverd

* Levering aan huis, op kantoor, bij familie, vrienden, buren...

* Tot 2 keer aanbieden van de bestelling bij afwezigheid. Een derde aanbieding kan op afspraak.

Ook fan van Farmaline?

Stem voor ons!

Vitafytea Bififlor Forte | 30 tabletten

x € 17,96
Het product werd toegevoegd.
<p>Als ondersteuning ter bevordering van een goede darmflora. Spijsvertering &raquo; Darmflora &raquo; bevordert een goede darmflora. Een evenwichtige darmflora, zijnde een goede balans tussen gunstige en ongunstige bacteri&euml;n is primordiaal voor een optimale gezondheid. Deze samenstelling van gunstige bacteri&euml;n (melkzuurstammen) ondersteunt en helpt de darmflora terug op te bouwen en te versterken. Bififlor is een uitstekend middel op reis en na een antibioticakuur.</p> U bespaart 10% (€ 1,99) op de adviesprijs € 19,95)
 
Gratis levering bij aankoop van 3 stuks!
   
Deel via e-mail
Op voorraad

Omschrijving

Als ondersteuning ter bevordering van een goede darmflora. Spijsvertering » Darmflora » bevordert een goede darmflora. Een evenwichtige darmflora, zijnde een goede balans tussen gunstige en ongunstige bacteriën is primordiaal voor een optimale gezondheid. Deze samenstelling van gunstige bacteriën (melkzuurstammen) ondersteunt en helpt de darmflora terug op te bouwen en te versterken. Bififlor is een uitstekend middel op reis en na een antibioticakuur.

Gebruik

Vanaf 2 jaar: 1 tablet per dag (door te kauwen of zuigen) voor het eten of volgens voorschrift.

Ingrediënten

Lactobacillus rhamnosus Lactobacillus acidophilus Bifidobacterium bifidus Inuline-Oligofructose (FOS) Wilde marjolein Origanum vulgare.

x € 17,96
Het product werd toegevoegd.

 

Klanten die dit kochten, kochten ook

 

Schrijf een review

Laatste reviews

* * * * * 4/5   Beoordeeld door Sylvia
22 September 2015

Een onderzoek wees uit dat mijn darmflora uit balans is. Dit geeft klachten als buikpijn, constipatie... Na 10 dagen is mijn stoelgang normaal. Over een maand of 3 laat ik nog eens een darmflora-onderzoek doen.

* * * * * 5/5   Beoordeeld door Kristine
18 September 2015

Voor een gezonde darmflora ! Volgens mij wel efficënt en een kwalitatieve aanrader. Jammer genoeg is het een kauwtablet want heel aangenaam smaakt ze niet.

* * * * * 5/5   Beoordeeld door Tanja
1 June 2015

Mijn dochter kan geen pillen slikken. Dit is een ideaal alternatief voor de probioticapillen die als je ze opendoet en met wat fruitsap drinkt heel slecht van smaak zijn. Het zijn kauwtabletten met een lekkere smaak en bovendien volledig natuurlijk.

* * * * * 5/5   Beoordeeld door Gilbert
3 May 2015

Uitstekend en efficiënt voedingssupplement, o.a. door de combinatie van pre- en probiotica. Kauwtabletten in doordrukstrips zijn bijzonder handig in gebruik, zeker op verplaatsing of onderweg, geen water vereist voor de inname.

* * * * * 5/5   Beoordeeld door Inge
31 March 2015

Vind ik persoonlijk veel beter dan andere probiotica. Heeft mij een aantal jaren terug geholpen bij het bestrijden van clostridium difficile bacterie en ik gebruik het nu nog dagelijks als onderhoudsdosis. Wel jammer dat de blisters nogal vlug openen.

* * * * * 4/5   Beoordeeld door Daniël
22 December 2014

Een 3-tal keer per jaar doe ik één soms twee maand een kuur met Vitafytea Bififlor Forte om mijn zwakke darmflora weer op het goede spoor te krijgen op een natuurlijke wijze.Door het periodiek innemen heb ik veel minder problemen in mijn darmen.

* * * * * 4/5   Beoordeeld door Benedicte
4 April 2014

Goede probiotica wanneer je niet de gewoonlijke evenwichtige voeding hebt, bijvoorbeeld op vakantie, stimuleert de darmen en zorgt voor een normale transit zelfs als je minder groente en granen eet.

* * * * * 5/5   Beoordeeld door claudine
4 July 2013

Verbetert mijn darmtransit, zorgt ervoor dat ik fitter blijf, werd me aangeraden door mijn arts omdat ik myalgische encefalomyelitis (chronischevermoeidheidssyndroom) en omdat ik een fructose-intolerantie heb. dus ik heb onder andere dit voedingssupplement nodig.

* * * * * 4/5   Beoordeeld door Laetitia
6 February 2013

Zeer geschikt voor de spijsvertering als je veel medicamenten inneemt. Kan ook gebruikt worden als voedingssupplement. Geen enkel bijzonder probleem gehad sinds de inname van Bififlor.

* * * * * 5/5   Beoordeeld door V
17 September 2012

Met mijn chronische darmaandoening altijd last gehad van krampen en diaree, sinds ik bififlor forte gebruik is dit met 80% verminderd!Ik ben in het begin wel begonnen met een 1/2 tablet en na een aantal weken met 1 tablet, het is voor je darmen nml ook even wennen

* * * * * 5/5   Beoordeeld door an
24 November 2010

nogal prijzig vind ik maar onmisbaar in reisapotheek naar "toerista" landen. elke dag preventief eentje, ook voor kinderen. en als je toch wat "gerommel" voelt in de darmen, dan neem je er twee. egypte etc...wij gaan er probleemloos op vakantie. en de kids vinden de smaak zelfs lekker.

 

Bekijk alle producten van het merk Vitafytea
Dit product bevindt zich in de volgende categorie (of categorieën):
- Apotheek