Vitafytea Bififlor 30 tabletten

€ 17,96
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop van 3 stuks!

  Omschrijving van Vitafytea Bififlor

  Drie miljard levende humane hypoallergene en gecoate melkzuurstammen bij productie (resistent aan gal en maagzuur).
  Bewezen weerstand tegen breedspectrum-antibiotica
  Toevoeging van prebiotica (inuline / oligofructose): werking ter hoogte van zowel dikke als dunne darm.
  Toevoeging van Origanum vulgare: schimmeldodende werking

  Indicatie

  Bififlor is een formule met een speciale mix van melkzuurstammen,inuline, oligofructose en wilde marjolein.
  Inuline (prebiotica) als extra voeding voor de melkzuurstammen.
  Wilde marjolein (=origanum) ondersteunt de vertering.

  Gebruik van Vitafytea Bififlor

  Preventief: 1 tab. per dag
  Curatief tegen diarree: 2 x 3 tab. per dag (kinderen optimaal 2 x 2 tab./dag)
  Chronische buikpijn bij kinderen: 2 x 1 tab. dag.
  Bruikbaar vanaf 2 jaar in tabletvorm; bij verpulveren al inzetbaar vanaf 6 maanden (1/3de dosering).

  Bijwerkingen van Vitafytea Bififlor

  Niet meegedeeld. Bij eventuele klachten gelieve uw arts te raadplegen.

  Ingrediënten Vitafytea Bififlor

  1 tablet bevat: zoetstoffen:sorbitol, natriumsaccharinaat; inuline 380 mg; oligofructose (FOS) 125 mg; glansmiddelen: hydroxypropylcellulose, magnesiumstearaat; vulstof: cellulose; melkzuurstammen 30 mg 3 x 109 cfu bij productie (lactobacillus rhamnosus 75% - Lactobacillus acidophilus 15% - Bifidobacterium bifidus 10%) (melk, soja); wilde marjoleinextract 10 mg (Origanum vulgare); antiklontermiddel: siliciumdioxide.

  Vitafytea Bififlor 30 tabletten
  € 19,95
  € 17,96

  Laatste reviews en ervaringen met Vitafytea bififlor

  Schrijf een review
  • 4/5
   Beoordeeld door Sylvia
    
   22 sep. 2015

   Een onderzoek wees uit dat mijn darmflora uit balans is. Dit geeft klachten als buikpijn, constipatie... Na 10 dagen is mijn stoelgang normaal. Over een maand of 3 laat ik nog eens een darmflora-onderzoek doen.

  • 5/5
   Beoordeeld door Kristine
    
   18 sep. 2015

   Voor een gezonde darmflora ! Volgens mij wel efficënt en een kwalitatieve aanrader. Jammer genoeg is het een kauwtablet want heel aangenaam smaakt ze niet.

  • 5/5
   Beoordeeld door Tanja
    
   1 jun. 2015

   Mijn dochter kan geen pillen slikken. Dit is een ideaal alternatief voor de probioticapillen die als je ze opendoet en met wat fruitsap drinkt heel slecht van smaak zijn. Het zijn kauwtabletten met een lekkere smaak en bovendien volledig natuurlijk.

  • 5/5
   Beoordeeld door Gilbert
    
   3 mei 2015

   Uitstekend en efficiënt voedingssupplement, o.a. door de combinatie van pre- en probiotica. Kauwtabletten in doordrukstrips zijn bijzonder handig in gebruik, zeker op verplaatsing of onderweg, geen water vereist voor de inname.

  • 5/5
   Beoordeeld door Inge
    
   31 mrt. 2015

   Vind ik persoonlijk veel beter dan andere probiotica. Heeft mij een aantal jaren terug geholpen bij het bestrijden van clostridium difficile bacterie en ik gebruik het nu nog dagelijks als onderhoudsdosis. Wel jammer dat de blisters nogal vlug openen.

  • 4/5
   Beoordeeld door Daniël
    
   22 dec. 2014

   Een 3-tal keer per jaar doe ik één soms twee maand een kuur met Vitafytea Bififlor Forte om mijn zwakke darmflora weer op het goede spoor te krijgen op een natuurlijke wijze.Door het periodiek innemen heb ik veel minder problemen in mijn darmen.

  • 4/5
   Beoordeeld door Benedicte
    
   4 apr. 2014

   Goede probiotica wanneer je niet de gewoonlijke evenwichtige voeding hebt, bijvoorbeeld op vakantie, stimuleert de darmen en zorgt voor een normale transit zelfs als je minder groente en granen eet.

  • 5/5
   Beoordeeld door claudine
    
   4 jul. 2013

   Verbetert mijn darmtransit, zorgt ervoor dat ik fitter blijf, werd me aangeraden door mijn arts omdat ik myalgische encefalomyelitis (chronischevermoeidheidssyndroom) en omdat ik een fructose-intolerantie heb. dus ik heb onder andere dit voedingssupplement nodig.

  • 4/5
   Beoordeeld door Laetitia
    
   6 feb. 2013

   Zeer geschikt voor de spijsvertering als je veel medicamenten inneemt. Kan ook gebruikt worden als voedingssupplement. Geen enkel bijzonder probleem gehad sinds de inname van Bififlor.

  • 5/5
   Beoordeeld door V
    
   17 sep. 2012

   Met mijn chronische darmaandoening altijd last gehad van krampen en diaree, sinds ik bififlor forte gebruik is dit met 80% verminderd!Ik ben in het begin wel begonnen met een 1/2 tablet en na een aantal weken met 1 tablet, het is voor je darmen nml ook even wennen

  • 5/5
   Beoordeeld door an
    
   24 nov. 2010

   nogal prijzig vind ik maar onmisbaar in reisapotheek naar "toerista" landen. elke dag preventief eentje, ook voor kinderen. en als je toch wat "gerommel" voelt in de darmen, dan neem je er twee. egypte etc...wij gaan er probleemloos op vakantie. en de kids vinden de smaak zelfs lekker.

  Vitafytea Bififlor kopen

  Je kan Vitafytea Bififlor van het merk Vitafytea, geproduceerd door PHARMA CONSULTING & INDUSTRIES, bestellen in België bij Farmaline