Uri-Cran 60 tabletten

€ 24,95
€ 22,46
U bespaart 10% (€ 2,49)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop van 2 stuks!
Bijsluiter van Uri-Cran 60 tabletten

Omschrijving van Uri-Cran

Veenbessen komen vooral voor in Amerika en Noord-Europa. De dikke, vlezige rode bessen worden in deze kontreien gebruikt in de voeding. Het is reeds lang bekend dat veenbessen een positieve invloed hebben op de urinaire functie. Deze positieve eigenschappen zijn nu ook vastgesteld met het extract dat uit de vruchten (veenbessen) gewonnen wordt. Het is veel eenvoudiger en aangenamer om regelmatig het extract te gebruiken dan wel het uiterst bittere sap. Doro eht regelmatige gebruik kunnen de urinewegen op natuurlijke wijze gezond gehouden worden. Door het regelmatige gebruik van het veenbessenextract zal de urinaire functie op natuurlijke wijze onderhouden worden, wat dan weer de levenskwaliteit duidelijk zal verbeteren.

Langdurig gebruik is volledig veilig, en zelfs aan te raden om een duurzaam effect op het urinaire comfort te bewerkstelligen. De doeltreffendheid en onschadelijkheid van het veenbessenextract worden algemeen erkend en wordt over het algemeen uiterst goed verdragen.

Gebruik van Uri-Cran

Dagelijks 1 tablet Uri-Cran na het ontbijt, bij voorkeur met voldoende water door tes likken. Om een duurzaam effect te bewerkstelligen is het aangeraden Uri-Cran gedurende meerdere maanden in te nemen.

Ingrediënten Uri-Cran

Samenstelling : Uri-Cran® tabletten bevatten 500 mg gestandaardiseerd cranberry extract per tablet.

Extract van Veenbessen (Cranberry); Vulstof: Cellulose ; Bindmiddel:Katoenzaadolie ; Anti-klontermiddel: Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat ; Omhullingsmiddelen:Shellak, Hydroxypropylmethylcellulose, polysorbaat ; kleurstoffen: Titaandoixide (E171), Talk,Rood ijzeroxide (E172), Cochenille (E120), Zwart ijzeroxide (E172).

Waarschuwing

Uri-Cran® is een voedingssupplement. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden
Uri-Cran 60 tabletten
€ 24,95
€ 22,46

Laatste reviews en ervaringen met Uri-cran

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door ann
   
  6 jan. 2016

  uitstekend product bij enig ongemak met de urinewegen. Vrij prijzig maar toch de moeite waard .Is te koop in grotere dozen, wat mijn voorkeur heeft. Goed ter voorkoming van problemen met de urinewegen.

 • 4/5
  Beoordeeld door F.
   
  9 aug. 2015

  Ik gebruik Uri-Cran al jaren en ben heel tevreden. Ik heb jaren last gehad van terugkerende infecties, maar sinds ik Uri-Cran gebruik, zijn mijn klachten verminderd.

 • 5/5
  Beoordeeld door karine
   
  25 jul. 2015

  na regelmatige blaasontstekingen tijdens menopauze deze tabletten beginnen nemen en dit gedurende 1jaar intussen. Resultaat : geen enkele blaasontsteking meer gehad dus voor mij is dit een prima middel.

 • 5/5
  Beoordeeld door Tekke
   
  14 jul. 2015

  Het middel is mij voorgeschreven door Urologie UZ Leuven. Het product is prettiger in te nemen dan het pure sap en het heeft volgens de dokters dezelfde werking. Mijn blaasproblemen worden ermee bestreden en waarschijnlijk oopgelost.

 • 5/5
  Beoordeeld door Liliane
   
  8 jul. 2015

  Sinds ik Uri-Cran gebruik heb ik geen last meer van ontstekingen van de blaas. Vroeger had ik regelmatig last van branderigheid als ik moest plassen, dat is nu voorbij.

 • 5/5
  Beoordeeld door gaby
   
  13 jun. 2015

  Sedert ik Uri-Cran gebruik voel ik me ongelovelijk gelukkig geen pijn meer in de blaas of geen blaas ontstekingen meer ,het leven is zo gemakkelijk als je maar weet wat je moet doen.

 • 5/5
  Beoordeeld door Lutgarde
   
  21 aug. 2014

  Gebruik dit product al een tijdje en neem dagelijks 1 tablet bij het ontbijt. Reden: ik had vroeger regelmatig last van blaasontstekingen. Sinds ik dit product gebruik heb ik geen last meer gehad!

 • 3/5
  Beoordeeld door Kim
   
  12 mei 2014

  regelmatig gebruiken ter ondersteuning; vlot in te nemen;

 • 4/5
  Beoordeeld door Mireille
   
  12 mrt. 2014

  Ik heb uricran beginnen nemen na verschillende blaasontstekingen. Ik neem dit nu na meermaalse antibiotica behandelingen. Heb er al positieve reacties over gelezen. Dus proberen maar.

 • 5/5
  Beoordeeld door Annik
   
  29 dec. 2013

  mijn gynaecoloog had Uri-cran aangeraden omdat ik soms last had van plotse blaasontstekingen. Sinds ik hiermee begonnen ben heb ik er geen last meer van gehad. Ik ben dus zeer tevreden van dit product

 • 5/5
  Beoordeeld door irène
   
  3 dec. 2013

  Met dit product ging ik herhaaldelijke blaasontstekingen tegen en ik voel me opgelucht. Ik beveel het aan voor mensen die kampen met deze vervelende en frustrerende problemen.

 • 5/5
  Beoordeeld door Kathleen
   
  4 nov. 2013

  Ik ben heel tevreden, want ik heb nooit meer een blaasontsteking al kan de prijs nog iets lager zoals in Nederland. Wel ok met de gratis verzend kosten vanaf 40€. Groetjes Tandt Kathleen

 • 5/5
  Beoordeeld door S
   
  20 aug. 2012

  Veel handiger dan cranberrysap gewoon na het ontbijt met voldoende water in te nemen. Sinds ik deze tabletten neem geen last meer van blaasontsteking.

 • 5/5
  Beoordeeld door Ronny
   
  14 jan. 2012

  Al een paar maal een blaasontsteking gehad. Op aanraden van de dokter Uri-Cran gekocht. Ik ben er persoonlijk zeer tevreden over. Goed voor de urinewegen, en als man, ook goed voor de prostaat. Dus beter voorkomen dan genezen. Ik kan Uri-Cran zeker aanbevelen.

 • 4/5
  Beoordeeld door Sandra
   
  10 okt. 2011

  Het dagelijks gebruik van Uri-Cran zorgt voor gezonde urinewegen wat het risico op een blaasontsteking aanzienlijk vermindert. Bovendien is het een natuurlijk product. Gemakkelijk in te nemen.

 • 5/5
  Beoordeeld door Bruno
   
  20 jun. 2011

  Had last bij het plassen,op de site van Farmaline gekeken naar medicatie voor plasproblemen en bestelde dit product, al na de 2de dag veel beter. Een medisch onderzoek wees uit: een licht vergrote prostaat. Van dokter verder nemen samen met prevalon.

 • 4/5
  Beoordeeld door RUTH
   
  23 mei 2011

  Produkt net aan het gebruiken (een paar weken)en reeds merk ik een verschil in positieve zin. Minder steken en pijn bij het plassen en tot op heden is ook een blaasontsteking - waarvan regelmatig last - uitgebleven!

Uri-Cran kopen

Je kan Uri-Cran van het merk Merck NV, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE, bestellen in België bij Farmaline via de verzameling Uri-Cran of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties
50+ > Urineweginfecties