U bevindt zich hier: HomeUri-Cran 

ONZE VOORDELEN

* De portkosten bedragen max. € 2,95 en zijn gratis vanaf €40

* Meer dan 97% van de bestellingen (doorgegeven voor 15u op werkdagen) worden de volgende werkdag afgeleverd

* Levering aan huis, op kantoor, bij familie, vrienden, buren...

* Tot 2 keer aanbieden van de bestelling bij afwezigheid. Een derde aanbieding kan op afspraak.

Ook fan van Farmaline?

Stem voor ons!

Uri-Cran | 60 tabletten

x € 20,43
Het product werd toegevoegd.
<p>Veenbessen komen vooral voor in Amerika en Noord-Europa. De dikke, vlezige rode bessen worden in deze kontreien gebruikt in de voeding. Het is reeds lang bekend dat veenbessen een positieve invloed hebben op de urinaire functie. Deze positieve eigenschappen zijn nu ook vastgesteld met het extract dat uit de vruchten (veenbessen) gewonnen wordt. Het is veel eenvoudiger en aangenamer om regelmatig het extract te gebruiken dan wel het uiterst bittere sap. Doro eht regelmatige gebruik kunnen de urinewegen op natuurlijke wijze gezond gehouden worden. Door het regelmatige gebruik van het veenbessenextract zal de urinaire functie op natuurlijke wijze onderhouden worden, wat dan weer de levenskwaliteit duidelijk zal verbeteren.</p><p>Langdurig gebruik is volledig veilig, en zelfs aan te raden om een duurzaam effect op het urinaire comfort te bewerkstelligen. De doeltreffendheid en onschadelijkheid van het veenbessenextract worden algemeen erkend en wordt over het algemeen uiterst goed verdragen.</p> U bespaart 10% (€ 2,27) op de adviesprijs € 22,70)
 
Gratis levering bij aankoop van 2 stuks!
   

Omschrijving

Veenbessen komen vooral voor in Amerika en Noord-Europa. De dikke, vlezige rode bessen worden in deze kontreien gebruikt in de voeding. Het is reeds lang bekend dat veenbessen een positieve invloed hebben op de urinaire functie. Deze positieve eigenschappen zijn nu ook vastgesteld met het extract dat uit de vruchten (veenbessen) gewonnen wordt. Het is veel eenvoudiger en aangenamer om regelmatig het extract te gebruiken dan wel het uiterst bittere sap. Doro eht regelmatige gebruik kunnen de urinewegen op natuurlijke wijze gezond gehouden worden. Door het regelmatige gebruik van het veenbessenextract zal de urinaire functie op natuurlijke wijze onderhouden worden, wat dan weer de levenskwaliteit duidelijk zal verbeteren.

Langdurig gebruik is volledig veilig, en zelfs aan te raden om een duurzaam effect op het urinaire comfort te bewerkstelligen. De doeltreffendheid en onschadelijkheid van het veenbessenextract worden algemeen erkend en wordt over het algemeen uiterst goed verdragen.

Gebruik

Dagelijks 1 tablet Uri-Cran na het ontbijt, bij voorkeur met voldoende water door tes likken. Om een duurzaam effect te bewerkstelligen is het aangeraden Uri-Cran gedurende meerdere maanden in te nemen.

Ingrediënten

Samenstelling : Uri-Cran® tabletten bevatten 500 mg gestandaardiseerd cranberry extract per tablet.

Extract van Veenbessen (Cranberry); Vulstof: Cellulose ; Bindmiddel:Katoenzaadolie ; Anti-klontermiddel: Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat ; Omhullingsmiddelen:Shellak, Hydroxypropylmethylcellulose, polysorbaat ; kleurstoffen: Titaandoixide (E171), Talk,Rood ijzeroxide (E172), Cochenille (E120), Zwart ijzeroxide (E172).

Waarschuwing

Uri-Cran® is een voedingssupplement. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden
x € 20,43
Het product werd toegevoegd.

 

Klanten die dit kochten, kochten ook

 

Schrijf een review

Laatste reviews

* * * * * 5/5   Beoordeeld door Lutgarde
21 August 2014

Gebruik dit product al een tijdje en neem dagelijks 1 tablet bij het ontbijt. Reden: ik had vroeger regelmatig last van blaasontstekingen. Sinds ik dit product gebruik heb ik geen last meer gehad!

* * * * * 3/5   Beoordeeld door Kim
12 May 2014

regelmatig gebruiken ter ondersteuning; vlot in te nemen;

* * * * * 4/5   Beoordeeld door Mireille
12 March 2014

Ik heb uricran beginnen nemen na verschillende blaasontstekingen. Ik neem dit nu na meermaalse antibiotica behandelingen. Heb er al positieve reacties over gelezen. Dus proberen maar.

* * * * * 5/5   Beoordeeld door Annik
29 December 2013

mijn gynaecoloog had Uri-cran aangeraden omdat ik soms last had van plotse blaasontstekingen. Sinds ik hiermee begonnen ben heb ik er geen last meer van gehad. Ik ben dus zeer tevreden van dit product

* * * * * 5/5   Beoordeeld door irène
3 December 2013

Met dit product ging ik herhaaldelijke blaasontstekingen tegen en ik voel me opgelucht. Ik beveel het aan voor mensen die kampen met deze vervelende en frustrerende problemen.

* * * * * 5/5   Beoordeeld door Kathleen
4 November 2013

Ik ben heel tevreden, want ik heb nooit meer een blaasontsteking al kan de prijs nog iets lager zoals in Nederland. Wel ok met de gratis verzend kosten vanaf 40€. Groetjes Tandt Kathleen

* * * * * 5/5   Beoordeeld door S
20 August 2012

Veel handiger dan cranberrysap gewoon na het ontbijt met voldoende water in te nemen. Sinds ik deze tabletten neem geen last meer van blaasontsteking.

* * * * * 5/5   Beoordeeld door Ronny
14 January 2012

Al een paar maal een blaasontsteking gehad. Op aanraden van de dokter Uri-Cran gekocht. Ik ben er persoonlijk zeer tevreden over. Goed voor de urinewegen, en als man, ook goed voor de prostaat. Dus beter voorkomen dan genezen. Ik kan Uri-Cran zeker aanbevelen.

* * * * * 4/5   Beoordeeld door Sandra
10 October 2011

Het dagelijks gebruik van Uri-Cran zorgt voor gezonde urinewegen wat het risico op een blaasontsteking aanzienlijk vermindert. Bovendien is het een natuurlijk product. Gemakkelijk in te nemen.

* * * * * 5/5   Beoordeeld door Bruno
20 June 2011

Had last bij het plassen,op de site van Farmaline gekeken naar medicatie voor plasproblemen en bestelde dit product, al na de 2de dag veel beter. Een medisch onderzoek wees uit: een licht vergrote prostaat. Van dokter verder nemen samen met prevalon.

* * * * * 4/5   Beoordeeld door RUTH
23 May 2011

Produkt net aan het gebruiken (een paar weken)en reeds merk ik een verschil in positieve zin. Minder steken en pijn bij het plassen en tot op heden is ook een blaasontsteking - waarvan regelmatig last - uitgebleven!

 

Bekijk de verzameling Uri-Cran
Dit product bevindt zich in de volgende categorie (of categorieën):
- Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties
- 50+ > Urineweginfecties