combineer dit product met

ONZE VOORDELEN

* De portkosten bedragen max. € 2,95 en zijn gratis vanaf €40

* Meer dan 97% van de bestellingen (doorgegeven voor 15u op werkdagen) worden de volgende werkdag afgeleverd

* Levering aan huis, op kantoor, bij familie, vrienden, buren...

* Tot 2 keer aanbieden van de bestelling bij afwezigheid. Een derde aanbieding kan op afspraak.

Ook fan van Farmaline?

Stem voor ons!

Hills Prescription Diet Canine Low Allergen Z/D | 2 kg

x € 18,90 Product niet beschikbaar
Dit product werd uit de handel genomen en is niet langer beschikbaar.
<strong>Voedselallergie of voedselintolerantie:</strong> <br />Dieren met voedselallergie of -intolerantie, vertonen een abnormale reactie op eiwitten in het voedsel. Allergie kan zich uiten in een jeukende huidaandoening en/of oorontsteking. Aandoeningen van het maag-darmkanaal (braken en/of diarree) kunnen ook wijzen op een ongunstige reactie op voedsel. In het algemeen heeft een dergelijke reactie te maken met rundvlees, zuivelproducten en tarwe. Deze ingredi&euml;nten zitten niet in Hill's Canine z/d ULTRA Allergeen Free. Het kan ingezet worden om de voedselovergevoeligheid te identificeren, d.w.z. als een eliminiatiedieet. Het kan dienen als hulpmiddel bij de behandeling en eliminatie van ongunstige reacties als een niet-seizoensgebonden huidontsteking met jeuk, chronische oorontsteking, chronische maag-darmontsteking (Inflamatory Bowel Disease). Het blikvoer en het droogvoer van Canine z/d ULTRA allergeen-free kunnen indien gewenst tegelijkertijd gevoerd worden. <br /><br /><strong>Verschil tussen de z/d ultra &amp; de z/d low allergeen:</strong> <br />Het verschil met ULTRA allergeen-free is de koolhydraatbron; bij low allergeen is dit aardappel in plaats van maiszetmeel. Het is niet inzetbaar als eliminatie dieet.Een allergie voor aardappel komt bij honden zelden voor. Canine z/d low allergeen is een droogvoer. Indien gewenst, kan het gemengd gegeven worden met het allergeen-vrije blikvoer Canine z/d ULTRA allergeen-free. U bespaart 10% (€ 2,10) op de adviesprijs € 21,00)
 
Gratis levering bij aankoop van 3 stuks!
   

Omschrijving

Voedselallergie of voedselintolerantie:
Dieren met voedselallergie of -intolerantie, vertonen een abnormale reactie op eiwitten in het voedsel. Allergie kan zich uiten in een jeukende huidaandoening en/of oorontsteking. Aandoeningen van het maag-darmkanaal (braken en/of diarree) kunnen ook wijzen op een ongunstige reactie op voedsel. In het algemeen heeft een dergelijke reactie te maken met rundvlees, zuivelproducten en tarwe. Deze ingrediënten zitten niet in Hill's Canine z/d ULTRA Allergeen Free. Het kan ingezet worden om de voedselovergevoeligheid te identificeren, d.w.z. als een eliminiatiedieet. Het kan dienen als hulpmiddel bij de behandeling en eliminatie van ongunstige reacties als een niet-seizoensgebonden huidontsteking met jeuk, chronische oorontsteking, chronische maag-darmontsteking (Inflamatory Bowel Disease). Het blikvoer en het droogvoer van Canine z/d ULTRA allergeen-free kunnen indien gewenst tegelijkertijd gevoerd worden.

Verschil tussen de z/d ultra & de z/d low allergeen:
Het verschil met ULTRA allergeen-free is de koolhydraatbron; bij low allergeen is dit aardappel in plaats van maiszetmeel. Het is niet inzetbaar als eliminatie dieet.Een allergie voor aardappel komt bij honden zelden voor. Canine z/d low allergeen is een droogvoer. Indien gewenst, kan het gemengd gegeven worden met het allergeen-vrije blikvoer Canine z/d ULTRA allergeen-free.

Indicatie

Hill's Prescription Diet Canine z/d is speciaal dieetvoer voor honden met voedselallergie of -intolerantie . Verkrijgbaar in Ultra Allergen free en Low Allergen.

Ingrediënten

Gedroogde aardappel, kippenleverhydrolysaat, aardappelzetmeel, plantaardige olie, cellulose, dicalciumfosfaat, calciumcarbonaat, kaliumcitraat, zout, DL-methionine, taurine, vitaminen en sporenelementen. Bevat door de EG toegestane anti-oxidanten.

Waarschuwing

Contra-indicaties:
Dit voer is niet geschikt voor katten, pups, drachtige of zogende teven.
x € 18,90 Product niet beschikbaar
Dit product werd uit de handel genomen en is niet langer beschikbaar.

 

Klanten die dit kochten, kochten ook

 

Bekijk alle producten van het merk Hill's
Dit product bevindt zich in de volgende categorie (of categorieën):
- Dierenverzorging > Voeding
- Dierenverzorging > Voeding > Hond