U bevindt zich hier: HomeDills Digestive Mints 

ONZE VOORDELEN

* De portkosten bedragen max. € 2,95 en zijn gratis vanaf €40

* Meer dan 97% van de bestellingen (doorgegeven voor 15u op werkdagen) worden de volgende werkdag afgeleverd

* Levering aan huis, op kantoor, bij familie, vrienden, buren...

* Tot 2 keer aanbieden van de bestelling bij afwezigheid. Een derde aanbieding kan op afspraak.

Ook fan van Farmaline?

Stem voor ons!

Dills Digestive Mints | 24 tabletten

x € 1,67
Het product werd toegevoegd.
Dills Degestive Mints zijn echt smakelijke muntjes die het drukke leven op elk moment van de dag een stuk aangenamer zullen maken.<br /><br />Ook de maaltijd kan er op een fijne manier vederlicht mee worden afgesloten. De dills tabletten bevatten namelijk een brede waaier van essenti&euml;le oli&euml;n met o.a. koriander, kruidnagel, bittere sinaasappelschil en engelwortel (angelica). Deze oli&euml;n geven het tablet niet alleen een aangename, zachtverfrissende smaak, maar hebben ook stuk voor stuk een spijsverteringsverorderende reputatie. Een langdurig frisse adem krijgt U er bovenop. Je voelt je stukken beter en je kan er weer tegenaan...<br /><br />Doordat ze niet gezoet zijn met suiker, zijn ze ook geschikt voor diabetici. U bespaart 10% (€ 0,18) op de adviesprijs € 1,85)
   
Deel via e-mail
Op voorraad

Omschrijving

Dills Degestive Mints zijn echt smakelijke muntjes die het drukke leven op elk moment van de dag een stuk aangenamer zullen maken.

Ook de maaltijd kan er op een fijne manier vederlicht mee worden afgesloten. De dills tabletten bevatten namelijk een brede waaier van essentiële oliën met o.a. koriander, kruidnagel, bittere sinaasappelschil en engelwortel (angelica). Deze oliën geven het tablet niet alleen een aangename, zachtverfrissende smaak, maar hebben ook stuk voor stuk een spijsverteringsverorderende reputatie. Een langdurig frisse adem krijgt U er bovenop. Je voelt je stukken beter en je kan er weer tegenaan...

Doordat ze niet gezoet zijn met suiker, zijn ze ook geschikt voor diabetici.
x € 1,67
Het product werd toegevoegd.

 

Klanten die dit kochten, kochten ook

 

Dit product bevindt zich in de volgende categorie (of categorieën):
- Apotheek